Vacatures: B(r)ouwen aan een toekomstAdministratief Medewerker Fakturatie

Taken
Je staat in voor de dagelijkse facturatie van geleverde goederen en diensten.Je zorgt voor de administratie van buitenlandse bestellingen, kennis van accijns- en douaneverwerking is een pluspunt.Je zorgt voor de maandelijkse stockcontrole en ľopvolging en levert de nodige documenten nav accijnscontrole.

Profiel
Je hebt een Bachelor Boekhouden en steunt op enkele jaren ervaring.Je werkt nauwkeurig en hebt een actieve kennis van de courante MS Office (in bijzonder Excel), kennis van Navision is een voordeel.Kennis van Frans en Engels is een must.Je bent contactvaardig en een vlot teamplayer.

In dienst
Onmiddellijk

Interesse? Mail dan zo spoedig mogelijk motivatie + CV naar luc.coryn@roman.be
Operator productie bier

Taken

Na een grondige opleiding bent u verantwoordelijk voor volgende stappen in het productieproces van bier: bierfiltratie, bierpasteurisatie en helder bierkelder. Daarbij bewaakt u diverse parameters.

Op termijn kan dit uitgebreid worden naar productieoperator voor de afvullijn van de vatenafdeling

U reinigt tanken, installaties en tankkelders en handhaaft actief orde en netheid op de werkvloer

U houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften, u kan kleine technische storingen oplossen en u kan machines instellen

Profiel

U hebt bij voorkeur ervaring als productie-operator in de voedingssector

U kan zowel zelfstandig werken als in groep

U kan vroeg starten

Interesse? Mail dan zo spoedig mogelijk motivatie + CV naar luc.coryn@roman.be (of telefonisch contact via 055/54 45 01)