Geschenkverpakkingen Brouwerij Roman: een leuk én lekker eindejaarscadeau!

2020 sluipt langzaam maar zeker dichterbij... Ben je nog op zoek naar een origineel, smaakvol geschenk voor een vriend(in), familielid, voor je personeel of als relatiegeschenk? Lees dan snel verder en ontdek ons assortiment geschenkverpakkingen! 

Geschenkset Adriaen Brouwer

De Adriaen Brouwer Tripel en Adriaen Brouwer Oaked zijn niet alleen de laatste nieuwe bieren uit het Roman gamma, ze zijn daarbij ook 100% bio! Alle ingrediënten die gebruikt worden om het bier te brouwen, worden dus op biologische wijze geteeld. Deze geschenkverpakking biedt de perfecte kans om beide bieren te ontdekken!

Inhoud geschenkverpakking: 2 flesjes Adriaen Brouwer Oaked, 2 flesjes Adriaen Brouwer Tripel + 1 glas. 

Houten geschenkset Adriaen Brouwer

De Adriaen Brouwer Tripel en Oaked zijn ook verkrijgbaar in flessen van 75cl, voorzien van een originele wikkel met een bekend werk van Adriaen Brouwer. In de stijlvolle houten geschenkkoffer vind je één grote fles Tripel en Oaked, samen met een Adriaen Brouwer glas. 

 

Geschenkset Ename Abdijbieren

Deze geschenkverpakking is voor echte levensgenieters: je beleeft er namelijk vier keer plezier aan! Ontdek de Ename Pater, Ename Blond, Ename Tripel en Ename Dubbel, elk met hun eigen karakter. Naast de vier flesjes bier vind je in deze verpakking ook nog een Ename glas terug. 

Degustatieset Ename Pater

De Ename Pater is het jongste broertje binnen de Ename familie. Dit blond-troebel biertje is verrassend licht (5,5%) en smaakvol! Ontdek het frisse, kruidige aroma en de hoppige smaak aan de hand van dit geschenkpakket! 

Inhoud geschenkverpakking: 2 flesjes Ename Pater + 1 glas

Geschenkset Gentse en Rebelse Strop

Het fiere Gentse bier 'Gentse Strop' heeft een temperamentvol broertje met de 'Rebelse Strop'. Beide bieren zijn verkrijgbaar als geschenkverpakking waarin twee flesjes bier en een glas verscholen zitten. Het ideale cadeau voor elke fiere man of vrouw! 

Geïnteresseerd in één van bovenstaande geschenken? Ga langs bij de betere drankenhandelaar of een supermarkt bij jou in de buurt! Wens je als bedrijf een bestelling te plaatsen? Klik dan hier!