Gunther (51), horeca team

“Een familiebedrijf brengt een aangename sfeer met zich mee. Brouwerij Roman is geen bedrijf met honderden werknemers waar de mensen een nummer zijn. Hier kent iedereen elkaar.”

“Een werkdag op de technische dienst is er telkens één met veel variatie. Van maandag tot donderdag ga ik meestal langs bij restaurants, cafés of andere zaken waar een tapinstallatie aanwezig is. Daar controleer ik of alles nog naar behoren werkt en reinig ik de leidingen. Elke zes tot acht weken hebben de tapinstallaties een onderhoudsbeurt nodig."

"Op vrijdag ziet het takenpakket er anders uit. Dan ga ik vaak op ronde om tapinstallaties te leveren en te installeren voor evenementen, zet ik alles klaar voor beurzen of zet ik een degustatie op poten in een warenhuis. Daarnaast sta ik samen met mijn collega’s in voor het plaatsen van meubilair in nieuwe cafés of het aanbrengen van nieuwe reclamepanelen van de brouwerij. Er is op de technische dienst veel variatie mogelijk, zeker omdat geen enkele zaak waar we langsgaan hetzelfde is. Een beetje handigheid is dus zeker een vereiste, maar je moet het ook goed kunnen uitleggen.”

Wil je ook aan de slag bij Brouwerij Roman? Ontdek hier al onze vacatures!