Brouwerijconcerten 2018

YES! Binnen enkele weken is het zover: de 17e editie van de Brouwerijconcerten! Na de - meer dan geslaagde - tribute bands editie van vorig jaar, staan ook dit jaar vijf top tribute bands te popelen om jullie van je sokken te blazen! Place to be? De binnenkoer van Brouwerij Roman en dit iedere woensdag van juli en de eerste woensdag van augustus. Toegang is gratis, concerten starten telkens om 20.30 uur (deuren 19 uur). 

4 juli: Waterfront - Tribute Simple Minds

De Brouwerijconcerten worden afgetrapt op woensdag 4 juli door 'Waterfront', de Belgische tribute band van Simple Minds. Waar de band zijn naam vandaan haalde, is niet moeilijk te achterhalen: 'Waterfront' is namelijk één van de grootste hits van Simple Minds uit 1983. Al meer dan 10 jaar brengen ze de beste hits van de Simple Minds en dat zal op 4 juli niet anders zijn!  

11 juli: Depeche More - Tribute Depeche Mode

De Tribute Band 'Depeche More' is meer dan gewoon een eerbetoon aan de Britse hitsensatie Depeche Mode. Verwacht op woensdag 11 juli geen exacte kopie van de band, maar wél een wervelende dance show waar de grootste hits maar ook de new wave classics van Depeche Mode worden gespeeld! 

18 juli: The Soul Cages - Tribute Sting & The Police

De tribute band 'The Soul Cages' is ontstaan uit een voorliefde voor de muziek van Sting & The Police. Die Engelse rockband was vooral actief in de jaren '70 en '80, maar klassiekers als Englishman in New York, Roxanne en Message in a bottle kan ook vandaag iedereen nog steeds meezingen! Op woensdag 18 juli kan je genieten van de grootste hits van Sting & The Police! 

25 juli: Funky Monks - Tribute Red Hot Chili Peppers

Op woensdag 25 juli mogen jullie zich aan een stevige portie rock verwachten van de Funky Monks, de Nederlandse tribute band van de Red Hot Chili Peppers. Met hits als Give it away, Can't Stop en Californication wordt het moeilijk om stil te blijven staan!  

1 augustus: Rootsriders - Tribute Bob Marley

Afsluiten doen we met Rootsriders, een Nederlandse tribute band die werd opgericht in 2006 om Bob Marley’s 25e sterfdag te herdenken. Een uitverkochte show in één van de beste popzalen van Nederland smaakte naar meer en sindsdien is de band uitgegroeid tot (één van) de beste Bob Marley tribute band van Europa. Afspraak woensdag 1 augustus met Rootsriders!

Bereikbaarheid & parkeermogelijkheden

De brouwerijconcerten gaan door in Brouwerij Roman: Hauwaart 105, 9700 Oudenaarde. 

Met de auto: er zijn vier parkeerterreinen voorzien, alle vier vlakbij de brouwerij! P4 is een nieuw t.o.v. vorig jaar.

Met de fiets: Je kan jouw fiets op parking 1 veilig achterlaten.