Brouwerijconcerten 2019

5 TOP tribute bands, verfrissende biertjes & een uniek kader: dat zijn de ingrediënten voor de 18e Brouwerijconcerten! Ook dit jaar zijn we op zoek gegaan naar vijf top tribute bands en met succes. Iedere woensdag van juli kan je opnieuw terecht bij Brouwerij Roman voor een stevige portie muziek! De toegang is gratis, concerten starten telkens om 20.30 uur (deuren 19 uur).

3 juli: Look Sharp - Tribute Roxette

Dit jaar heeft 'Look Sharp', de eer om de Brouwerijconcerten op gang te trappen! Roxette scoort eind jaren tachtig een eerste grote hit met 'The Look'. Deze en vele andere hits zoals 'Joyride' en 'Listen to your heart' zullen op woensdag 3 juli gegarandeerd gespeeld worden! Look Sharp heeft niet alleen de looks van Roxette maar ook de sound! Ambiance is dus verzekerd!  

10 juli: Nutbush - Tribute Tina Turner

Nutbush, de Tina Turner tribute band, draait rond zangeres Mona. Mona is afkomstig uit Trinidad, een eiland voor de kust van Venezuela, waar muziek en carnaval centraal staan! Dat dit optreden er eentje met pit wordt, kan je van ons aannemen! Verwacht je aan een wervelende show met nummers als 'Private dancer', 'What's love got to do with it' en 'Simply the best'!

17 juli: A-Muse - Tribute Muse

A-Muse is een waar eerbetoon aan de Britse Rockband Muse. Deze Nederlandse tribute band blaast je zowel vocaal als instrumentaal van je sokken! Zin om de heren van A-muse in actie te zien? Kom dan op woensdag 17 juli naar Brouwerij Roman en geniet van de grootste Muse hits zoals 'Knights of Cydonia', 'Supermassive Black Hole' en nog veel meer!

24 juli: Prozak - Tribute De Kreuners

Prozak, de band rond frontman Wim De Keersmaecker, gaat dit jaar zijn 4e tourjaar in. Tijdens de show passeren de grootste hits van 20 jaar De Kreuners de revue. Wil je meezingen en dansen op 'Ik wil je', 'Zij heeft stijl' of 'Verliefd of Chris Lomme'? Brouwerij Roman is the place to be op woensdag 24 juli!   

31 juli: MAGNETICA - Tribute Metallica

Zin een stevige portie rock? Dan zak je best op 31 juli af naar Brouwerij Roman voor het optreden van MAGNETICA! Deze vierkoppige Metallica tribute band viert dit jaar zijn 10e verjaardag. En hoe kunnen ze die beter vieren dan met een feestje op onze binnenkoer met nummers als 'Masters of Puppets', 'One', 'Enter Sandman'...?! Doel van de band? Het publiek moet het optreden verlaten met hetzelfde gevoel dat ze zouden krijgen na het zien van een Metallica-show. Wij kijken er alvast naar uit!