Roman tasting session: BIERBRUNCH

Brouwerij Roman organiseert op zondag 16 juni en zondag 30 juni voor het eerst een bierbrunch. Biersommelier Sofie Vanrafelghem begeleidt je doorheen een heerlijk lentemenu met aangepaste Roman bieren! Interesse in dit unieke food event? Lees dan snel verder! 

Gezellige bierbrunch in uniek kader

België is het bierland bij uitstek. Brunchen doen we dan ook met bier! De brunch bestaat uit een aantal verschillende gerechten waar telkens een Roman bier aan gekoppeld wordt. Genieten van het eten, de biertjes én het gezelschap staat centraal tijdens de brunch want het is de bedoeling om de gerechten te 'sharen' met je tafelgenoten. 'Sharing is caring' zoals ze zeggen!

Locatie is de sfeervolle binnenkoer van Brouwerij Roman. Waar men anders druk in de weer is met het laden en lossen van ingrediënten om bier te brouwen, zal de binnenkoer twee zondagen in juni omgetoverd worden tot gezellige brunchplek! Geïnteresseerden kunnen vooraf een bezoek brengen aan de brouwerij. 

Sofie Vanrafelghem

Niemand minder dan bierexpert Sofie Vanrafelghem begeleidt je door het menu dat ze samen met haar team ontwikkelde en leert je op een ongedwongen manier kennis maken met de verschillende bieren. Bij elke biersoort past immers een ander gerecht. Tijdens de brunch leert Sofie je trouwens niet alleen bier proeven, ze vertelt ook de verhalen die schuilgaan achter de bieren en geeft ook mee waarom ze goed passen bij een bepaald gerecht.

Ben jij ook fan van de gezelligheid van een brunch en lust je graag een biertje? Schrijf je dan nu in voor deze unieke bierbrunch!

Praktisch

Wanneer

zondag 16 juni en zondag 30 juni (BEIDE DATA ZIJN VOLZET!)

  • 10 uur: Brouwerijbezoek (optioneel, te vermelden bij reservatie!)
  • 11 uur - 13.30 uur: Bierbrunch 
Waar
  • Brouwerij Roman - Hawaart 105, 9700 Oudenaarde

Reserveren is verplicht en kan alleen maar door een e-mail te sturen naar visit@roman.be met daarin vermeld: 

  • naam, telefoonnummer en aantal personen 
  • het al dan niet deelnemen aan de rondleiding om 10 uur

Na inschrijving ontvangt u een uitnodiging tot betaling. Uw reservatie is pas finaal na ontvangst van uw betaling. De prijs is €45 per persoon. Heb je allergieën of intoleranties? Breng ons hiervan op de hoogte, wij houden hier graag rekening mee!

OPGELET: De plaatsen zijn beperkt! We aanvaarden maximum 40 personen. Snel reserveren is dus de boodschap!