Plan je bezoek

Laat je rondleiden in de oudste familiebrouwerij van het land, overgedragen van generatie op generatie sinds 1545. Ontdek ons verhaal, ervaar het brouwproces en proef onze passie voor bier! Het bezoek duurt +/- 2 uur en omvat een rondleiding met gids, een degustatie en een geschenkpakket. Opgelet: in de brouwerij zijn er vrij veel trappen. Voor mensen die slecht te been zijn of rolstoelgebruikers is het helaas niet mogelijk om de toer te volgen.

De brouwerijezoeken zijn weer mogelijk vanaf 10 juli! We kijken er hard naar uit om jullie weer rond te leiden in de oudste familiebrouwerij van België. Gelieve wel rekening te houden met volgende maatregelen:

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens de rondleiding (vanaf 12 jaar). Breng dus zeker je mondmasker mee! Mondsmasker vergeten? Geen probleem! Je kan een herbruikbaar Roman mondmasker kopen aan €3/stuk.
  • Blijf thuis indien je zelf of één van je naasten zich ziek voelt.
  • Zorg steeds voor een goede handhygiëne door gebruik te maken van de aanwezige handgels in de brouwerij of door je handen voldoende te wassen. 
  • De degustatie gaat verplicht zittend door met een maximum van 4 personen aan dezelfde tafel. Consumeren en/of bestellen aan de bar is niet toegestaan.
  • Volg bovenstaande instructies en de richtlijnen die de gidsen meedelen strikt op

Uw gegevens

personen