Werken bij Roman

Leven in de brouwerij! Het is de missie van Brouwerij Roman om bier te brouwen van hoge en constante kwaliteit. Om dit ook in de toekomst te garanderen, zijn we op zoek naar een clarkist verzending en een onderhoudsmedewerker technische dienst. 

Clarkist verzending (M/V)

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als clarkist verzending sta jij in voor het voorbereiden en klaarzetten van de bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en veilig laden en lossen van de vrachtwagens volgens het FIFO systeem (First in First out). Ook bij de stockage in het magazijn zorg je steeds voor een correcte en veilige stapeling van het volgoed en leeggoed. Daarnaast word je ingezet bij een aantal praktische manuele taken en spring je in bij de clarkisten in de productie omgeving.

JOUW PROFIEL

 • Je hebt ervaring met het besturen van een heftruck en beschikt over een geldig attest
 • Je volgt de geldende regels inzake ladingzekerheid op
 • Je bent klantvriendelijk en communicatief
 • Je kan stipt, ordelijk en nauwkeurig werken
 • Je hebt een gezonde dosis werkkracht en bent flexibel inzetbaar
 • Je draagt veiligheid hoog in het vaandel
 • Je bent zorgvuldig en betrouwbaar
 • Je hebt een echte hands on mentaliteit

AANBOD

Wij bieden jou een uitdagende job aan met correcte verloning binnen een aangename werksfeer. Binnen onze familiale werkcontext gaan we professioneel te werk en is er ruimte voor flexibiliteit.

Interesse? Mail je kandidatuur + CV snel naar jobs@roman.be.

Onderhoudsmedewerker technische dienst (M/V)

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als onderhoudsmedewerker horecateam heb je een afwisselende functie waarbij je ongeveer halftijds ingezet wordt in de brouwerij en halftijds in de technische buitendienst. Binnen de brouwerij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende onderhoudstaken. Je staat in voor het oplossen van diverse praktische problemen en technische klusjes. Daarnaast zorg je voor de reiniging van uitgeleend horecamateriaal. Bij de technische buitendienst bezoek je de horeca. Hier ben je verantwoordelijk voor de installatie van het publiciteitsmateriaal,  zoals het ophangen van lichtreclame en plaatsen van windschermen. Je wordt er ook occasioneel ingezet voor het onderhoud van de leidingen.

JOUW PROFIEL

 • Je beschikt over een basisopleiding elektriciteit en je hebt bij voorkeur relevante werkervaring binnen een gelijkaardige functie
 • Enige ervaring met de heftruck is mooi meegenomen
 • Je hebt een echte hands on mentaliteit
 • Je bent klantvriendelijk en communicatief
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je kan ordelijk en georganiseerd werken
 • Je draagt veiligheid hoog in het vaandel

AANBOD

Wij bieden jou een afwisselende job aan met correcte verloning binnen een aangename werksfeer. Binnen onze familiale werkcontext gaan we professioneel te werk en is er ruimte voor flexibiliteit.

Interesse? Mail je kandidatuur + CV snel naar jobs@roman.be.

Benieuwd hoe een dag in de brouwerij eruit ziet? Maak kennis met #TeamRoman! 

"Een job op de afdeling kwaliteit is heel gevarieerd. Geen enkele dag is gelijk!"

Nele (29), quality control

"Als het kan, blijf ik hier tot aan mijn pensioen. Brouwerij Roman is een familiebedrijf waar je goed materiaal krijgt om mee te werken. Op de collega’s kan je altijd rekenen en er valt ook te praten met de bazen. Er wordt altijd naar je geluisterd.”

Koen (53), chauffeur

"Een familiebedrijf brengt een aangename sfeer met zich mee. Brouwerij Roman is geen bedrijf met honderden werknemers waar de mensen een nummer zijn. Hier kent iedereen elkaar."

Gunther (51), horeca team

"Ik kan met de fiets naar het werk rijden. Op vijf minuten sta ik hier."

Stefaan (53), operator filtratie

"Je vrienden een biertje laten proeven dat je zelf gebrouwen hebt, dat streelt je ego!"

Andries (29), brouwer