Beleef de voorjaarsklassiekers optimaal met Ename Blond

Ook dit jaar worden er geen supporters toegelaten op het parcours van de voorjaarsklassiekers en zal de beleving dus niet zijn zoals gewoonlijk. Thuis genieten van de koers is dus de boodschap... met Ename: Hét bier van de wielertoerist! Om volledig in de wielerstemming te komen, werden de Ename Blond flesjes tijdelijk in drie verschillende koersjasjes gewikkeld. Ontdek ze hieronder!

(thuis) genieten van de koers met Ename

Helaas laat de huidige situatie rond het coronavirus geen publiek toe op het parcours en kunnen supporters de koers niet volgen op café. Een grote domper op de feestvreugde voor de vele wielerfans want dat betekent geen uitbundige supporters langs de weg tijdens Gent-Wevelgem, geen horden fans op de kasseistroken tijdens Dwars door Vlaanderen en geen spontaan volksfeest tijdens De Ronde Van Vlaanderen...  

Ontdek de limited edition Ename flesjes

Gelukkig kan er thuis wél volop van de koers genoten worden, zeker met Ename: het favoriete bier van de wielertoerist! Wij helpen alvast een handje om de koerssfeer in de huiskamers tot leven te brengen door onze Ename Blond flesjes tijdelijk in een koersjasje te wikkelen. IIllustrator Sam Vanallemeersch ontwierp maar liefst drie illustraties waarbij hij zich liet inspireren door het Vlaamse wielerlandschap. Wie goed kijkt, kan zo onder meer de Muur van Geraardsbergen, de Molenberg in Zwalm en het stadhuis van Oudenaarde terugvinden.

 

 

Beleef de koers vanuit je zetel

De koers optimaal beleven vanuit je zetel? Dat kan perfect met de Ename Blond koersflesjes. Opgelet, de flesjes zijn beperkt beschikbaar en kan je nu vinden bij Colruyt, Spar en bij gespecialiseerde bierhandelaren. Ga dus snel jouw voorraad inslaan en geniet van de koers met Ename!