Brouwerijconcerten 2022 - We zijn terug!

De Brouwerijconcerten staan al vele jaren bekend als hét moment om bij te praten bij lekker bier en leuke muziek. En dit jaar is er zeker wat bij te praten, nadat we 2 jaar noodgedwongen niet konden organiseren. We hebben er dan ook extra veel ‘goesting’ in! Onze 'Romanito' biercocktail is weer te verkrijgen, maar ook 'Adriaen Brouwer Bioblond' staat op de kaart, veel smaak met een lager alcoholpercentage. Deuren gaan als vanouds open om 19u, het concert start om 20u30 en de toegang is uiteraard GRATIS. 

Er is voldoende parkings voorzien, volg hiervoor de aanwijzingen van onze medewerkers. Kom je met de fiets? Prima, deze kan je deze stallen op de parking recht tegenover de Brouwerij. Ook muzikaal komt er weer een mooie line-up langs: 

THE CUREIOUS – 6 juli

Back to the 80’s! The Cureious brengt een hommage aan de bekende new wave en gothic rock Britse band uit de jaren ’80: The Cure. De playlist bevat nummers zoals ‘Boys Don’t Cry’, ‘Just Like Heaven’, ‘Friday I’m In Love’ en meer. Kom op 6 juli naar het eerste brouwerijconcert van de zomer 2022 om deze straffe show mee te beleven.

INXS-tacy – 13 juli

Inxs, de legendarische Australische rockband van wijlen Michael Hutchence komt terug tot leven! Op 13 juli kan je meegenieten van de fantastische nummers zoals ‘Guns in the sky’, ‘New Sensation’, ‘Suicide Blonde’, ‘Original Sin’… Een must-see!

Mother Mercury – 20 juli

De meest authentieke Queen coverband van Europa, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis! Deze vijf muzikanten zetten alles op alles om de energie van ‘Queen’ te evenaren, zodat jij kan genieten van de songs zoals je ze kent van de legendarische albums. Niet alleen de songs klinken goed, ook visueel is het een fantastische live senstatie! Kom op 20 juli meebrullen met knallers al ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’… They will rock you!

Claptonite – 27 juli

Op 27 juli genieten we dan weer van de muziek van ‘Slowhand Eric Clapton’, gebracht door Claptonite. Kom langs en beleef het muzikale verhaal met hits zoals ‘Tears in heaven’, ‘Wonderfull tonight’, ‘White room’, ‘Cocaine’, ‘Layla’ en meer.

Bizkit Park – 3 augustus

Eindigen doen we in stijl met Bizkit Park op 3 augustus. Deze heren brengen met stevige gitaren en agressieve drums een eerbetoon aan het nu-metal genre. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, Disturbed, ze zijn allemaal uitgenodigd op het feestje!