Genieten van de koers met Ename!

Het wielerseizoen is nu wel echt op gang getrapt! In Vlaanderen - en zeker in de Vlaamse Ardennen - barst de koersgekte stilaan volledig los. En hoe kan je beter genieten van de koers dan met een Ename, gebrouwen midden in het decor van de wielerklassiekers? 

(na)genieten van de koers? Dat doe je met Ename!

Alles in de Vlaamse Ardennen ademt wielrennen... De groene landschappen, koppige kasseistroken en beruchte beklimmingen vormen dan ook het perfecte decor van enkele wielerklassiekers. De Ename Abdijbieren worden gebrouwen in Oudenaarde, het hart van de Vlaamse Ardennen én het hart van de koers! Genieten tijdens of na de koers doe je dus best met Ename!  

Ename wieleroutfit

Voortaan kan je tijdens het fietsen afzien in stijl met de wieleroutfit van Ename! Het hippe design staat volledig in het teken van het Ename gamma. Zo verwijzen de kleurbanden naar de verschillende Ename bieren en is de Ename slogan 'Gezegend zij Ename' subtiel vervangen door 'Gezegend zij mijn benen'. Bovendien is de wieleroutfit geproduceerd door Decca, een maatstaf voor absolute topkwaliteit! Als we juist één tip mogen geven: vergeet niet om na de inspanningen op de fiets even te ontspannen... met een Ename natuurlijk!