NIEUW: Adriaen Brouwer bierpralines

Bier en chocolade... Twee op en top Belgische specialiteiten die zijn samengebracht tot één delicatesse! Het Resultaat? Twee overheerlijke bierpralines met vullingen van Adriaen Brouwer Oaked en Tripel. 

Bierpralines Adriaen Brouwer Oaked & Tripel

 

Brouwerij Roman, bekend van haar ruime assortiment aan (speciaal)bieren, waters en limonades betreedt voor het eerst een totaal nieuwe markt: die van chocolade. Het idee om bierpralines op de markt te brengen leeft al langer dan vandaag, maar het zijn de nieuwe Adriaen Brouwer bieren die met hun krachtige smaak de doorslag gegeven hebben om er nu ook daadwerklijk voor te gaan. Brouwerij Roman zocht en vond bij Chocolaterie Hermes in Ronse de perfecte partner voor de ontwikkeling van twee o-ver-héér-lijke bierpralines:

  • De eerste is omhuld met melkchocolade en heeft een vulling van ganache met ingekookte Adriaen Brouwer Tripel, korianderzaad, zeste van sinaas en wit fruit.
  • De tweede praline is bedekt met pure chocolade en heeft een vulling gebaseerd op een karamel van bruine cassonade-suiker, geblust met Adriaen Brouwer Oaked en een vleugje exotisch fruit.

De bierpralines zitten verpakt in doosjes van 155g. Één doosje omvat zestien pralines: acht met vulling van Adriaen Brouwer Oaked en acht met vulling van Adriaen Brouwer Tripel. Twee topcombinaties die zorgen voor een ware smaaksensatie!

Verkrijgbaarheid

De bierpralines zijn verkrijgbaar in enkele horecazaken en de betere delicatessenzaken in Oudenaarde en omstreken. Vind je ze niet meteen bij jou in de buurt? Geen enkel probleem! Je kan de bierpralines ook altijd rechtreeks aankopen in de brouwerij!  

TIP: bewaar de pralines best tussen 12 en 18°C voor een optimale smaakbeleving! 

Tijdens de eindejaarsperiode is Brouwerij Roman open van maandag tot vrijdag tussen 8 uur en 12 uur en tussen 13 uur en 17 uur. Op maandag 24 december, dinsdag 25 december en dinsdag 1 januari is de brouwerij gesloten.