Ramon, een nieuwe blik op bier.

There's a new k̶i̶d̶  beer in town! Ramon: een lekker alcoholvrij bier (0,3% alcoholvolume) dat verfrissend eigenzinnig is. En dat is geen loze belofte. Brouwerij Roman biedt met Ramon een origineel alternatief binnen de markt van alcoholvrije bieren.

Ramon: 0,3% alcoholvolume, minder calorieën

Door het gebruik van een unieke gist is Brouwerij Roman erin geslaagd om met Ramon een bier te brouwen dat lekker én verrassend verfrissend is. Maar vooral ànders. Anders dan alle alcoholvrije bieren die je kent. Zo bevat Ramon slechts 0,3% alcoholvolume en maar 28 calorieën/100ml. Ramon is dan ook de perfecte dorstlesser na een sportieve inspanning of gewoon op een zonnige dag. Ramon combineert een verfrissende en fruitige smaak met een milde bitterheid. De brouwmeesters kozen voor smaakvolle hop: Hallertauer, Galaxy en Simcoe.  

Het buitenbeentje van de familie

Je proeft het meteen als je een Ramon - what's in a name - aan je lippen zet. Een onmiskenbare biersensatie die fris en lekker wegdrinkt. Maar dat is niet alles. Je ziet het ook meteen. De originele verpakking springt in het oog en bewijst dat we hier niet te maken hebben met het zoveelste alcoholvrije bier. Ramon zal enkel verkocht worden in blik en is dus geschikt voor elk consumptiemoment! 

Verantwoord alcoholgebruik

Brouwerij Roman doet met Ramon haar naam alle eer aan. Het assortiment aan speciaalbieren en doordrinkers is uitgebreid met een origineel alcoholvrij speciaalbier dat volledig volgens de tradities van het huis twee dingen gemeen heeft met alle andere Roman bieren: superieure kwaliteit en vol van smaak! Met Ramon benadrukt Brouwerij Roman het belang dat het hecht aan verantwoord alcoholgebruik.