Ramon: alcoholvrij bier boordevol smaak!

Ramon is lekker anders dan alle andere alcoholvrije bieren die je kent, tegelijk dorstlessend én verfrissend! Bovendien is het laag in calorieën en past het dus perfect binnen een actieve, gezonde levensstijl. 

Ramon: alcoholvrij genieten

Ramon is gebrouwen met drie soorten hop (Hallertauer, Galaxy en Simcoe) en bevat slechts 0,3% alcholvolume door het gebruik van een unieke gist. Wanneer je Ramon ruikt en proeft, herken je de smaak van citrusvruchten gevolgd door een milde bitterheid. Ramon: da's puur, alcoholvrij genieten!

Bestel Ramon en de bijhorende glazen nu via onze webshop!

Smaakvolle dorstlesser

Ramon is de perfecte dorstlesser na een stevige wandeling, een pittige fietstocht, een frisse duik of eender welke sportieve inspanning. Maar ook voor wie tijdens een avondje uit op zoek is naar een smaakvol alcoholvrij alternatief, zal Ramon niet teleurstellen!

Goud voor Ramon op Brussels Beer Challenge

Ramon nam in 2020 voor de eerste keer deel aan de Brussels Beer Challenge, een internationale bierwedstrijd waarbij de beste bieren bekroond worden. Ramon wist meteen een gouden medaille te scoren binnen de categorie 'alcohol-free'. Proef dus snel dit award winnend alcoholvrij bier!